30 / 04 / 2024

kocaeli futbol sahaları

kocaeli futbol sahaları

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Dilovası Çerkeşli Köyü'ne futbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası Çerkeşli Köyü’nde inşa ettiği Yurt futbol sahası tanıtıldı.

Kocaeli Salih Gün futbol sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası İlçesi Tavşancıl bölgesinde Tavşancıl Belediyesi’nin ilk belediye başkanı olan Salih Gün’ün adını taşıyan futbol sahasının tanıtım programını gerçekleştirildi.

Dilovası Çerkeşli Köyü’ndeki futbol sahası tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent içinde vatandaşlara spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Çerkeşli Köyü’nde futbol sahası inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Silivri'deki Akören ve Kadıköy futbol sahaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir'den 39 okula basketbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Başiskele'de yeni futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

kocaeli futbol sahaları Haberi

kocaeli futbol sahaları


Eğitime katkı amacıyla 2004 yılından bu yana “Potasız Okul Kalmasın” projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.


Şimdiye kadar 325 açık basketbol ve voleybol sahasını okullara kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bu yıl içinde 45 okula da basketbol ve voleybol sahası kazandıracak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi basketbol sahalarıyla öğrencilerin boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamış oluyor. 



Kocaeli Büyükşehir...