28 / 04 / 2024

Kocaeli Gebzede iskele göçtü

Kocaeli Gebzede iskele göçtü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni adliye binası inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Mevlana Mahallesi Soma Maden Şehitleri Caddesi'nde yapımı devam eden adliye binasının inşaatında meydana geldi.

İstanbul'un yanı başında 866 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! SON DAKİKA! 

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Döngell ve Ş.Kullar mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa alacaklar dikkat! Kocaeli'nde satılık arsa fırsatı! Hemen bakın...

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Serdar ve Aydınkent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Peki bu arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kocaeli'de sanayi alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen o ihale ilanı...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Kocaeli'deki The Ness Termal Hotel 63.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kocaeli Başiskele'de yer alan The Ness Termal Hotel, 63 milyon 301 bin 359 TL'ye icradan satılıyor. 

Kocaeli Gebzede iskele göçtü Haberi

Kocaeli Gebzede iskele göçtü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yeni adliye binası inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Gebze Mevlana Mahallesi Soma Maden Şehitleri Caddesi'nde yapımı devam eden adliye binasının inşaatında meydana geldi, iddiaya göre, inşaatın yan cephesine kurulmaya çalışılan iskele kurulum sırasında çöktü. Olayda işçilerden Sinan T. ile Serkan S. iskelenin altında kaldı, iskelenin çöktüğünü gören diğer işçiler hemen 112 acil servis ekipleri ve itfaiyeye haber verdi, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden kurtararak acil servis ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 




Aydınlık...