05 / 05 / 2024

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümü

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümü

Gölcük Postası'nın yazarlarından Armağan Teke bugünkü yazısında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gerçekleşen kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte o yazı..

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümünde son durum!

Gölcük'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren AKP Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, "Şu ana kadar hak sahiplerine 30 milyon lira ödendi. Böyle bir dönüşüm ilk kez Gölcük'te yapılıyor" dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe orta gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe 2019 projesindeki konutlar 19 Ağustos 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümü Haberi

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümü

Gölcük'te 17 Ağustos Depremi sonrasında hasar alan binaların yerini daha sağlıklı yapıların alması ve şehir merkezinin daha modern bir görünüme kavuşturulması adına başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor. Yapılacak olan proje kapsamında halkımızın daha güvenli binalarda hayatlarına devam edecek olmasının yanında, hasarlı binaların vatandaşlara zarar vermesinin önüne de geçilmiş olacak. 


Geçtiğimiz yıl, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde Belediye Başkanlık Makamı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, ilçemizde kentsel dönüşüm projesinin yapılacağının açıklanması, vatandaşlar arasında da merak uyandırmıştı. Gölcüklüler kentsel dönüşümün nerede, ne şekilde yapılacağını ve hangi bölgelerde olacağını sık sık dile getiriyordu. 


İlçemize üç farklı noktada gerçekleştirilecek olan ve Denizevler, Gölcük Merkez Mahallesinin bir kısmı ve sanayi sitesini kapsayan kentsel dönüşüm, ilçemizde oldukça merak ve heyecan uyandırıyor. Vatandaşlar tarafından merak edilen konularda,...