07 / 05 / 2024

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi

Hacı Hasan Mahallesi'nin muhtarı Ömer Uzun'un ilk icraatı gençlik masaları ve spor kulübü kurmak olacak. Mahallenin en büyük eksikliklerinden biri de vatandaşların iyi ve kötü günde faydalanabilecekleri bir hizmet binası.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Kocaeli'de ev sahipleri boş dairelerinin aidatını ödüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , pandemi nedeniyle boşalan evlerin aidatlarının ev sahipleri tarafından ödendiğini dile getirdi. 

Manisa tarihi Hacı Hasan Camisi restorasyonunda sona geliniyor!

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Vakıflardan buranın yeniden restore edilip, sağlam hale getirilmesi hususunda destek istedik. Desteği aldık ama inşaat safhasında birtakım şansızlıklar yaşamıştık. Artık hepsinin sonuna geldik" diye konuştu...

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Diyarbakır Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Cami açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu,  Bağlar ilçesinde inşaatı tamamlanan Hacı Abdurrahman Enç Çenakçi Camii’nin açılışına katıldı.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Alpay Hacıoğlu: Emlak piyasası 2020 hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlak piyasasının 2020 yılında hareketleneceğini söyledi.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nda sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nun inşaatını tamamladı.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi Haberi

Kocaeli Hacı Hasan Mahallesi

Yerel seçimler sona erdi. Seçimlerde yalnızca belediye başkan adayları yarışmadı. Muhtar adayları da büyük mücadele verdi. İzmit'te de bir çok muhtar değişti. Biz de Bizim Kocaeli Gazetesi olarak 'Muhtarları tanıyoruz' projesi kapsamında bir yazı dizisine başlıyoruz. Proje kapsamında hem yeni seçilen muhtarlarımızı hem de mahallelerimizi tanıyacağız. Muhtarlarımızın projelerini anlatmalarına olanak vereceğiz.

İLK DURAĞIMIZ

 İlk gezdiğimiz yer ise Hacı Hasan Mahallesi oldu. 

Hacı Hasan'ın yeni muhtarı Ömer Uzun ve azaları ile mahalleyi dolaştık. Hacı Hasan, bildiğiniz gibi tarih kokan bir mahalle. Çiçeği burnunda muhtar Ömer Uzun ve azaları oldukça heyecanlıydı. 4 dönem Hacı Hasan Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Süleyman Şen'i sandıkta 35 oy farkla devirmeyi başaran Ömer Uzun azalarıyla birlikte mahallede karşıladı bizi. Tarihi dokusu ile kentimizin en eski mahallelerinden biri olan Hacı...