03 / 05 / 2024

Kocaeli hafriyat sahaları

Kocaeli hafriyat sahaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

İzmir depreminin ardından moloz dökümleri sorun oldu!

İzmir'de yaşanan depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım faaliyetleri sürüyor. Şehirdeki hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu iddia edildi.

İzmir depreminin ardından yeni iddia!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarına devam ediliyor. Çalışmaların ardından şehirde bulunan hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu açıklandı.

ANFA'nın otopark sözleşmeleri iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile ANFA’nın üçüncü şahıslara kiraladığı rekreasyon alanlarındaki ve muhtelif yerlerdeki otoparklar ile hafriyat sahalarına ilişkin tüm sözleşmeleri iptaline karar verildi. 

Kocaeli Büyükşehir'den 325 okula saha!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara basketbol ve voleybol sporlarının yapılabildiği sahalar inşa ediyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hafriyat döküm sahaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hazırladığı önergesi ile Bakan Özhaseki'ye İstanbul'daki hafriyat döküm sahalarını, Belgrad Ormanı'na hafriyat ve moloz bırakan araçları ve bölgede alınan önleyici tedbirleri sordu...

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den 39 okula basketbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kocaeli'de kaçak hafriyat operasyonu!

Kocaeli'de ‘’Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’’ ile entegre çalışan Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi sayesinde 7/24 takip edilen hafriyat alanlarına kaçak olarak döküm yapmak isteyen kamyonlara baskın düzenleniyor.

Gebze’ye 800 bin metreküplük hafriyat alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gebze’de yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açılacak.

Kocaeli'de işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, yönetmeliği ihlal ettiği belirlenen işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası uygulandı.

Kocaeli hafriyat sahaları Haberi

Kocaeli hafriyat sahaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı. İzmit İlçesi, Sepetçiler ve Kartepe İlçesi, Eşme-Ahmediye Mahallelerinde bulunan ve Orman İdaresince tahsis edilen 115 bin metrekarelik maden sahası, hafriyat alanı olarak değerlendirilecek. Gerekli izin işlemleri tamamlanan alanlara 500 bin metreküp hafriyat bertaraf edilecek.


480 BİN METREKARELİK ALANLARIN DOLGUSU DEVAM EDİYOR


Gebze İlçesi, Pelitli Mahallesinde 348.000 m², Gebze İlçesi, Tavşanlı Mahallesinde 42.000 m², Körfez İlçesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 30.000 m² ve Başiskele İlçesi sınırlarında 60.000 m² toplamda 480 bin metrekarelik alanlarda Kent Konut A.Ş. tarafından dolgu çalışmaları devam ediyor. Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Yalçın Özön, Hafriyat Denetim Şube Müdürü Hüseyin Gülçebi ve Kent Konut Hafriyat Sahaları Müdürü...