30 / 04 / 2024

Kocaeli hastane

Kocaeli hastane

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıklamada, "Kocaeli’ye 250 yataklı yoğun bakım üniteli hastane inşa edilecek" dedi.

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli sahra hastanesinin inşaatında son durum!

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. 250 yatak kapasiteli hastane 45 günde tamamlanacak...

Kocaeli Şehir Hastanesi gayrimenkul piyasasını etkileyecek!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin inşaatında hastanenin devasa görüntüsü ortaya çıkmaya başladı. Hastane 368 dönüm üzerine toplam bin 180 yatak kapasiteli olarak inşa ediliyor. Vatandaşlar hastane tamamlandığında çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ediyor.

Başiskele'ye hastane yapılması talebi mecliste!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesine hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük'e yeni hastane binası!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük'te yeni devlet hastane binasının temelinin yakın zamanda atılacağını belirtti

Kocaeli Şehir Hastanesi 2020'de tamamlanacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Cephanelik alanında 2015 yılında yapımına başlanan Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili olarak, "2020 yılında hastane inşaatı son bulacak" dedi.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Kocaeli'ne 200 yataklı hastane geliyor!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, inşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Aygün, ''Şu anda incelediğimiz devlet hastanemizde 200 yataklı bir hastane olacak. Bunlardan 50 tanesi yoğun bakım ünitesi.'' dedi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kocaeli Devlet hastanesinin kaba inşaatının bitmesinin ardından başlayan dış cephe çalışmalarının yüzde 60'ı, ince işlerin yüzde 70’i bitti. Hastane inşaatında 29 Ekim için son çalışmalar yapılıyor.

Kocaeli hastane Haberi

Kocaeli hastane

Kocaeli’de Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatı mahalleyi adete toz bulutu altında bırakıyor. İnşaat çalışmalarının kontrolsüz olarak yapılmasından rahatsız olan mahalle halkı, inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin ve çocuklarının hastalanmanın eşiğine geldiğini anlattı. Mahalleli sorunlarına çözüm bulunmasını istiyor.


Tavşantepe Mahallesi halkı gazetemize daha önce de verdiği röportajlarla mahalle yakınlarındaki hastane inşaatından rahatsızlıklarını belirtmişlerdi. İnşaat alanındaki kayaları parçalamak üzere kullanılan dinamitlerin evlerde çatlaklara neden olduğu belirtilmişti. Aradan geçen sürede hastane inşaatı mahalleye daha da yaklaşırken mahallenin yanında bir inşaat çalışması daha başladı. Dinamit patlamaları şiddetlenirken, yoğun tozun beraberinde getirdiği hastalıklar ve zararlı haşereler daha ciddi sorunlar yaratıyor.


Badisaba Yıldız, “Binalarımız her gün 3-4 defa sallanıyor, çıkan tozdan dolayı her gün temizlik...