17 / 05 / 2024

kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletme çalışmaları

kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

Kocaeli'de ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için prefabrik ev inşa ediyor. Belediye, evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine anında teslim ediyor.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Kocaeli Başiskele'de 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kullar ve Yenköy Mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı.Sanayi Alanı ev İlköğretim Tesis Alanı olarak belirlenen arsaların toplam bedeli 7 milyon 347 bin 825 olarak belirlendi.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Kocaeli Kullar Kavşağı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İlk Adım Köprüsü’nün devamında bulunan Kullar Kavşağı’nda düzenleme çalışması yaptı. Kavşaktan D-130 Karayolu’na çıkış kaldırıldı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

Kocaeli tramvay hattında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tramvay Hattı Proje uygulama çalışmaları hızla devam ediyor. İlk olarak Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta başlatılan çalışmalar, Salkım Söğüt Sokak ve Sarı Mimoza Caddesi’nde devam etti.

Kocaeli Belediye binası taşınacak!

İzmit sahil bölgesindeki mülkünde vatandaşlara hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir binaya taşınmanın arifesinde. Büyükşehir’in, iki yıl içinde Merkez Bankası’nın Kültür Tepesi karşısındaki binasına taşınacağı öğrenildi.

Kocaeli 41 Burda AVM açıldı!

Kocaeli'nin en büyük AVM'si 41 Burda kapılarını açtı. STFA Holding ve Esas Holding’in mülk sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın müteahhitliğini üstlendiği 41 Burda AVM, 61 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Kocaeli tramvay hattının temeli yarın atılacak!

Kocaeli'de inşa edilecek 28 bin 800 metre uzunluğundaki projenin temel atma töreni 19 Ekim'de gerçekleştirilecek. İlk alt yapı imalatına ise 10 Kasım 2015 tarihinde başlanması planlanıyor.

Kocaeli'de Romanlar için fabrika kurulacak!

Kocaeli'de Romanların istihdamı için fabrika kurulacak. Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Çokyaşar, "İlk olarak Kocaeli'de 150-200 kişinin çalışacağı bir tekstil fabrikasının kurulmasına yönelik çalışıyoruz" dedi.

kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletme çalışmaları Haberi

kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletme çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek. Mevcut köprünün yanına yapılacak yeni köprüyle Kullar’a ve sanayi bölgesine giriş çıkışlar rahatlayacak.



İKİ FİRMA TEKLİF VERDİ


Köprünün yapımı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. Emay Yapı 834 bin TL teklif verirken, Besa İnşaat’tan 1 milyon 59 bin TL teklif geldi. 17 metre uzunluğunda yapılacak olan betonarme köprü, 13 metre genişliğe sahip olacak. Eski köprü giriş olurken yeni köprü çıkış olarak kullanılacak. Çalışmada 250 metreküp dolgu çalışması yapılacak.



Kocaeli Büyükşehir...