06 / 05 / 2024

Kocaeli İnönü Caddesi asfalt

Kocaeli İnönü Caddesi asfalt

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Martı GYO şirket merkezi taşındı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi merkezi Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han N46/3 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul adresine taşındı.

Çanakkale'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Cevatpaşa Mahallesi'ne bağlı İnönü Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı 18 daireli kargir apartman ihale ile satılıyor..

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Pembe Köşk'te restorasyon başlıyor!

İzmit İnönü Caddesi’ndeki 50.Yıl Ortaokulu’nun hemen arka tarafında yer alan Pembe Köşk için Büyükşehir Belediyesi, restorasyon için ön çalışma yaptı. Köşk, mimari özelliklere de önem verilerek yeniden restore edilecek...

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Kocaeli İnönü Caddesi asfalt Haberi

Kocaeli İnönü Caddesi asfalt


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışmasını sürdürüyor. Asfalt çalışması trafiğin aksamaması için gece 24.00-06.00 saatleri arasında yapılıyor. Çalışmalarda 3 bin ton asfalt atılacak.


16 İŞ MAKİNASI 22 KAMYON


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının, İnönü Caddesi’nin ömrünü yitirmiş ve yıpranmış yollarını daha modern hale getirmek amacıyla başlattığı asfalt çalışmaları sürüyor. Her gece saat 24.00’ten itibaren başlanan çalışmalarda 3 bin ton asfalt kullanılacak. Asfalt çalışmalarında 16 iş makinası ve 22 kamyon kullanılırken 65 personel görev alıyor.


ETAPLAR HALİNDE İŞLİYOR


Çalışmalar her gece etaplar halinde yürütülüyor. Önce yaşlanmış yollar kazınıyor, ardından asfalt atımı gerçekleştiriliyor. Öte yandan vatandaşların sorun yaşamaması için gece yürütülen çalışmalarda alternatif güzergahlar da oluşturuldu. Bunun için çalışma yapılan saatlerde araç trafiği Gazanfer Bilge...