12 / 05 / 2024

kocaeli iş yeri satışı

kocaeli iş yeri satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Kocaeli'de 75 bin liraya iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Encümen toplantısı Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın‘ın katılımıyla Encümen Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi, Fuar alanı ve Karamürsel Terminal’indeki işyeri kiralamaları gerçekleştirildi.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

Kocaeli Belediyesi'ne ait 8 iş yeri kiralandı!

Büyükşehir meclisi tarafından seçilen yeni encümen üyelerinin katılımıyla ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 8 iş yeri kiralandı

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

Kocaeli Körfez köylüsünün işyeri ruhsatları dağıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediyesi’nin Sevindikli ve çevre köylerdeki vatandaşların iş yerleri ruhsatları dağıtım törenine katıldı. 31 köylü esnafımına iş yeri ruhsatları dağıtıldı.

Korumalı işyeri nasıl olunur?

Korumalı işyeri işgücü piyasasına kazandırılmaları güç olan zihinsel veya ruhsal engelli bireylere istihdam oluşturmak amacıyla korumalı işyerleri oluşturuluyor. Peki korumalı işyeri nasıl olunur? İşte yanıtı...

Korumalı işyeri nedir?

Korumalı işyeri statüsü için en az sekiz bireyin çalıştığı işyerinin işvereni, korumalı işyeri statüsünün kazanılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor. Peki korumalı işyeri nedir?

kocaeli iş yeri satışı Haberi

kocaeli iş yeri satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen ve araştırılan Temmuz ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yatırımcılarla buluşturuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan yeni satış ihaleleri arasında Kocaeli ili Körfez  ilçesinde yer alan iş yeri de bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu iş yeri Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan iş yerinin taşınmaz numarası 41060103659 şeklinde belirtildi. Söz konusu iş yerinin yüz ölçümü 37,39 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 37,39 metrekare olarak belirlendiği söz konusu iş yerinin toplam muhammen bedeli 75 bin...