13 / 05 / 2024

Kocaeli İSU kadro değişikliği

Kocaeli İSU kadro değişikliği

Kocaeli Su ve Kanolizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Daire Başkanlıklarına bağlı Şube Müdürlükleri ile İlçe Şube Müdürlüklerinin bazı birimlerinde görev değişiklikleri yapıldı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine 5 bin 64 personel alımı yapılacak. DSİ ve OGM personel alımı için başvuru şartları, kadro ve branş dağılımı ile kontenjanları merak ediliyor.

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kocaeli'de 12.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Acısu Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 12 milyon 737 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Acısu Mahallesi'nde yer alan çelik imalathane ve arsası 20 milyon 972 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli İSU'nun yeni binasının inşaat yeri değişti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek İSU'nun yeni hizmet binasının inşaat yeri 1 metre kaydırıldı. Alanda 5 lahit mezar bulundu.

Kocaeli İSU’ya yeni lojistik merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU bünyesinde yeni kurulan Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı binası tamamlandı.

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kocaeli'deki çevre ve altyapı çalışmaları İstanbul'da anlatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Marmara Havzası Su Yönetimi ile ilgili görev alan kurum ve kuruluşlar arasında Koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen ve 2016 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıya katıldı

Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Kocaeli-Karamürsel İnebeyli Göletinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kocaeli İSU kadro değişikliği Haberi

Kocaeli İSU kadro değişikliği

MÜDÜRLÜKLERDE DEĞİŞİM


 Buna göre Yatırım, Planlama ve İnşaat Daire Başkanlığı Yatırım İnşaat Şube Müdürlüğü'ne inşaat mühendisi Kenan Yaralı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne Kandıra Şube Müdürü Ramazan Kocabıyık ve Satınalma Şube Müdürlüğü'ne Hüseyin Hakkı Akbulut, Abone İşleri Daire Başkanlığı Tahakkuk Kontrol Şube Müdürlüğü'ne Körfez Şube Müdürü Erdal Gültekin, Yüksek Tüketim Şube Müdürlüğü'ne Harita Mühendisi Hakan Kütük, İçmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı İçmesuyu Şube Müdürlüğü'ne inşaat mühendisi Yılmaz Görmüş, Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı Labors tuar ve Ruhsatlandırma Şube Müdürlüğü'ne Çevre Mühendisi Faruk Nazik, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları görev değişiklikleri yapıldı.


Şube Müdürlüğü'ne Ahmet Koray Göktan, Eğitim Şube Müdürlüğü'ne Ali Fazıl Demir,Arşiv ve Dokümantasyon Şube Müdürlüğü'ne Ömer Faruk Özen ve yeni kurulan İletişim Şube Müdürlüğü'ne Fikri...