28 / 07 / 2024

Kocaeli Karayolları toplu kavşak ve yol temel atma töreni

Kocaeli Karayolları toplu kavşak ve yol temel atma töreni

Mehmet Hamdi Yıldırım, "Bölünmüş yolların tesis edilmesiyle gerçekleştirdiğimiz en büyük fayda kilometre başına 100 milyon taşıta düşen can kaybı oranının 2003'e göre yüzde 59 azalmasıdır" dedi.

Kocaeli Kuzey Metro Hattı 2024 programına alındı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve toplu taşımada yeni bir döneme imza atacak olan Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı’nın 95 milyar Türk Lirası yatırım hacmine sahip 1. aşaması, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yatırım programına alındığı açıklandı.

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 520 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez projesiyle tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinin ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

Kocaeli Karayolları toplu kavşak ve yol temel atma töreni Haberi

Kocaeli Karayolları toplu kavşak ve yol temel atma töreni

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Mehmet Hamdi Yıldırım, Kocaeli Karayolları Toplu Kavşak ve Yol Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada, tören kapsamında yapılacak yatırımları katılımcılara aktararak, Marmaray'ı Karadeniz ve İç Anadolu'ya bağlayan yolda yeni bir köprülü kavşağın daha yapım çalışmasını başlatacaklarını söyledi.


Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasına önemli katkı yapan bölgede, ulaşım konforuna katkı sağlayacak düzenlemeler de hayata geçireceklerini ifade eden Yıldırım, üst yapı bozulmalarını da yenileyerek kullanıma sunacaklarını kaydetti.


Yıldırım, yatırımların tamamlanmasıyla tüccarların daha konforlu ve ekonomik şartlarda ulaşım sağlayacağını dile getirerek, "Bugün itibarıyla devlet yolu, il yolu  ve otoyol ağımıza baktığımızda 66 bin kilometreyi geçen bir yol ağına sahibiz. Bunun yaklaşık yüzde 36'sını oluşturan 23 bin 720 kilometrelik bölünmüş yolumuz var. Bu yol 2002'de 6 bin kilometre civarındaydı. Şu anda...