05 / 05 / 2024

Kocaeli Kartepe gayrimenkul ihalesi

Kocaeli Kartepe gayrimenkul ihalesi

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Kocaeli'de kiralık gayrimenkul fırsatı! Konut, iş yeri ve arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 28 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Başiskele, Gölcük, ve Kartepe ilçelerinde yer alan 24 adet gayrimenkulü KDV'den muaf ve 2 yıl taksit imkanıyla satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Zeray Harmony City satışta! Yeni proje!

Zeray Harmony City, Zeray İnşaat tarafından Kocaeli, Kartepe'de hayata geçiriliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları belli oldu. Zeray Harmony City konut fiyatları ne kadar? Zeray Harmony City'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Zeray Harmony City projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Karayolları İstanbul ve Kocaeli'de 2 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kocaeli Kartepe gayrimenkul ihalesi Haberi

Kocaeli Kartepe gayrimenkul ihalesi

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bina ve arsası 5 milyon 591 bin 474 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Taşınmazın Tapu Kaydı ve Özellikleri: Kocaeli, Kartepe , 221 Ada, 8 Parsel,Ş. Arslanbey Mah., 6.217,66 metrekare, Ofis binası, Koğuş binası, yemek binası ve arsası vasıflı taşınmaz;

Belediye hizmetinden faydalanmaktadır. Etrafında sanayi türü yapılar vardır. Ulaşım imkanı iyidir. D-100 Karayoluna ve TEM otoyoluna yakın mesafededir. Taşınmaz düz bir alanda ve jeolojik açıdan inşaat yapmaya elverişli alandadır. Parsel köşebaşı parseldir. Parsel üzerinde bulunan yapılar için inşaat ruhsatı alınmış , ancak Yapı Kullanma izni alınmamıştır.

Kıymeti : 5.591.474,50 TL
1. Satış Günü : 23/01/2019 günü 14:00 - 14:05 arası
2. Satış Günü : 18/02/2019 günü 14:00 - 14:05 arası
Satış Yeri...