05 / 05 / 2024

kocaeli konut firmaları

kocaeli konut firmaları

Türkiye’nin ikinci büyük sanayi metropolü Kocaeli’nde konut yatırımları hızla artıyor. Lükste ve konforda İstanbul projeleri ile yarışan birçok konut projesine ev sahipliği yapan bölgede fiyatlar 69 TL’den başlıyor. İşte Kocaeli konut projeleri 2013...

Konut firmalarına büyük darbe! Fiyat arttıranların cezası 10 kat arttırılacak!

Orta gelirli için düzenlenen yeni konut kampanyasının finansmanıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kampanyadan sonra fiyat artışı yaptığı kanıtlanan firmalara cezalar 10 kat artırılarak uygulanacak. Konut bedelinin en az yüzde 10'u kadar ceza kesilme

Gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? Konut kampanyasında peşinat, vade ve faiz ne kadar olacak?

Konut firmaları temsilcileri bir yandan sektörü canlandıracak kampanyayı beklerken, diğer taraftan da düşük faiz uygulamasının piyasa fiyatı haline gelen 5 milyon TL'lik konutları kapsaması gerektiğini söylüyor. Peki gerçek mortgage hangi konutları kapsayacak? 

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Gebze 100 bin konut projesi sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan 250 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut Kocaeli Körfez Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli İzmit 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

kocaeli konut firmaları Haberi

kocaeli konut firmaları

Daha çok sanayi kimliği ile öne çıkan Kocaeli, yeni markalı konut projeleriyle hızla kimlik değiştiriyor. İstanbul’a yakın konumunun avantajını da kullanan Kocaeli, lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte çok sayıda konut projesine ev sahipliği yapıyor. Üstelik Kocaeli konut projelerinde fiyatlar İstanbul’la kıyasla oldukça uygun. Öyle ki sadece 69 bin TL’ye 2+1 daire sahibi olabiliyorsunuz.

 

Konut fiyatları artıyor

Yeni yatırımlarla birlikte konut fiyatlarında da hareketliliğin yaşandığı Kocaeli’nde ikinci el fiyatları bile yükselişe geçti. Reidin.com tarafından yapılan Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi sonucuna göre Kocaeli’nde Ağustos ayında metrekare başına ikinci el konut satışları bir önceki aya göre yüzde 1, 32 oranında artış gösterdi.

Kiralar yüzde 2,27 arttı

Rapora göre yine Kocaeli, yüzde 2,27 ile metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği il oldu. 

Şimdi...