16 / 05 / 2024

kocaeli konut fuarı

kocaeli konut fuarı

Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) 30 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli ideal ev, evlilik ve konut fuarı düzenleyecek.

Kocaeli'nde İdeal Ev ve Konut Fuarı düzenlenecek!

Kocaeli'nde "İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı" düzenlenecek.Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik fuar düzenlenecek.

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 30 Nisan'da!

KOTO tarafından yürütülen proje kapsamında konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik 22 sektörden firmaların bir araya geleceği fuar 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

TOKİ, Kocaeli'de 22 bin 565 konut inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli'nde 22 bin 565 konut inşa ediyor. İnşa edilen konutların 19 bin 26'sı hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli’ye 6 bin 864 yeni konut müjdesi!

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Kocaeli’ye toplamda 6 bin 864 adet konut inşa edilecek.

kocaeli konut fuarı Haberi

kocaeli konut fuarı

Gerçekleştirilecek olan Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ile ilgili KOTO binasındaki toplantı odasında KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Fuar Komisyon Başkanı Alp Kayalar ve Organizatör Firma olan Aktif Fuarcılık Genel Müdürü Faruk Bilgin tarafından bilgi verildi.

KOCAELİ SANAYİNİN KALBİ

Düzenleyecekleri bu fuarın önemli olduğunu ve fuarı çok önemsediklerini belirten KOTO Başkanı Murat Özdağ, “Ülkemize hizmet etme ve değer verme amacıyla çok ciddi çaba sarf ettiğimiz bir projeyi sizlerle paylaşmak istedik. Kocaeli sanayinin kalbi olan bir şehir. Sanayi üretmektir. Üretmek önemli ama onu satabilmek için iyi bir lojistik ve pazarlama yapılması lazım. Bunlar için iki yıldır yaptığımız Santek Fuarı ve Domif Fuarı ile Kocaeli de ciddi bir çalışma içerisinde olduğumuzu ve Kocaeli’nin Fuarcılık alanında da ciddi bir yerde olması...