18 / 07 / 2024

Kocaeli köy yenileme

Kocaeli köy yenileme

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy gezilerine devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy gezilerini Kurtdere, Ortaburun ve Hasancık ile sürdürdü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Körfezkent Çarşı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Körfezkent Çarşı ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli köy yenileme Haberi

Kocaeli köy yenileme

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy gezilerine devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köy gezilerini Kurtdere, Ortaburun ve Hasancık ile sürdürdü.  Başkan Doğan’a köy gezilerinde İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit Belediye meclis üyeleri Mehmet Çetin, Sabri Yıldız, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri eşlik etti. İnceleme gezisi boyunca Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Ortaburun Muhtarı Yüksel Özcan ve Hasancık Muhtarı Hayati Yavuz da hazır bulundular. Köyleri tek tek dolaşan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, “Her köyümüz birbirinden güzel. Eskiden köylerimize sadece Büyükşehir Belediyemiz hizmet götürüyordu. Geçtiğimiz mahalli seçimlerin ardından 50 köy bizim sorumluluk alanımıza dahil oldu. Artık köylerimize hem Büyükşehir hem İzmit Belediyesi olarak biz hizmet götürüyoruz. Bu aslında köylerimiz için büyük bir...