29 / 07 / 2024

kocaeli kreş yeri

kocaeli kreş yeri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit'te yer alan kreş yerini 21 Ocak'ta satışa çıkarıyor. Söz konusu kreş yerinin toplam bedeli 4 milyon 399 bin 650 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

İstanbul ve Kocaeli'de kiralık gayrimenkul fırsatı! Konut, iş yeri ve arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 28 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Başiskele, Gölcük, ve Kartepe ilçelerinde yer alan 24 adet gayrimenkulü KDV'den muaf ve 2 yıl taksit imkanıyla satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

Milli Emlak Kocaeli'de 75 bin liraya iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Kocaeli'de 31.9 milyon TL'ye satılık 10 iş yeri!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli'de yer alan 10 adet iş yerini 31 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

kocaeli kreş yeri Haberi

kocaeli kreş yeri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde yer alan kreş yerini satışa çıkarıyor. Söz konusu kreş yerinin toplam bedeli 4 milyon 399 bin 650 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 21 Ocak 2015 tarihinde saat 10.33'te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A Blok Encümen Toplantı Salonu'nda Encümen huzurunda kapalı teklif usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ARSA SATIŞI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 187745


KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATIŞI YAPILACAK


TAŞINMAZ


İLÇESİ    MAHALLE / KÖY    ADA    PARSEL    ARSA YÜZÖLÇÜMÜ (m2)    NİTELİĞİ    İMAR DURUMU    MUHAMMEN BEDEL (TL)    GEÇİCİ TEMİNAT (TL)    İHALE TARİHİ    İHALE SAATİ


İzmit    Mehmet Ali Paşa    4846    1    2.709,00    Arsa    Kreş Yeri    4.399.650,00    131.989,50    21.01.2015    10:33


Yukarıda...