02 / 05 / 2024

kocaeli kültür merkezi projeleri

kocaeli kültür merkezi projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kültürel faaliyetlerini bir bütünlük içinde yapmalarını sağlamak için kentin dört bir yanına kültür merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Köylerde muhtarlık binaları sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni yasal düzenlemeyle mahalle olan köylerde modern yapılar inşa ederek köyleri, şehir merkezinde bulunan yapılarla donatıyor.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi için ilk kazmayı vurdu.

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Kartepe Uzuntarla’ya kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi inşa edecek. . Kartepe Uzuntarla kültür merkezi toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak

Kocaeli Kartepe'ye kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyhükşehir Belediyesi, Kartepe Uzuntarla'da yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Kartepe'ye çok amaçlı kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi yapılacak. Belediye, kültür merkezinin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek..

kocaeli kültür merkezi projeleri Haberi

kocaeli kültür merkezi projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kültürel faaliyetlerini bir bütünlük içinde yapmalarını sağlamak için kentin dört bir yanına kültür merkezi inşa ediyor. Köylere kadar ulaşan bu hizmet ağı ile vatandaşların her türlü kültürel, sanatsal faaliyetlerini bu merkezler sayesinde rahatlıkla yapma imkanı buluyor. Önceleri bir elin parmağı kadar olan kültür merkezi sayısı 28’e ulaşarak toplumun her kesimine ulaşması sağlanıyor.



KÜLTÜREL İHTİYAÇLAR İÇİN


Vatandaşların günlük hayatlarına gereksinim duyduğu eğitim, eğlence gibi faaliyetlerini karşılamak için özel mekanlara gereksinim duymakta. Bu mekanların azlığı ise vatandaşların bu tarz kültürel ihtiyaçlarını yeterince sağlayamamasına neden oluyor. Büyükşehir Belediyesi de toplumun bu önemli ihtiyacını sağlamak için önemli yatırımlar yaptı. Kent genelinde sürdürülen kültür merkezi yatırımları ile Kocaeli kültürel faaliyetlerini konforlu ve rahat bir şekilde gerçekleştirme imkanı buldu.




DENİZ MANZARALI KÜLTÜR MERKEZİ


Büyükşehir Belediyesi’nin...