29 / 04 / 2024

kocaeli Kumcağız Aquacity

kocaeli Kumcağız Aquacity

Kocaeli Kumcağız Aquacity projesi 88 residence villadan meydana geliyor, fiyatların 158 bin liradan başladığı Kumcağız Aquacity projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor...

Kumcağız Aquacity 'de 158 bin liraya 2 +1! Anahtar teslim!

Kumcağız Aquacity projesi 88 residence villadan meydana geliyor, satışların devam ettiği Kumcağız Aquacity Evleri sahile 100 metre mesafede yer alıyor, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Kocaeli'de imar barışı ile 3 bin 500 vatandaşın sorunu çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı ile 3 bin 500 vatandaşımızın sorununu çözdük. Kocaeli'nde Çayırova, Derince, Kandıra, Körfez, İzmit, Gölcük'te 80 hektar büyüklüğünde riskli alan belirledik. Yaklaşık 9 bin adet konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Kocaeli'de arazilerin kooperatiflere usulsüz satıldığı iddiası TBMM'de!

Kocaeli ilinde bazı arazilerin usulsüz olarak kooperatiflere satıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kocaeli Pembe Köşk özüne dönecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pembe Köşk'ü restore ediyor.

Türk Kızılayı'ndan Kocaeli'de yap-işlet-devret modeliyle bina ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kocaeli İzmit'teki binayı yap-işlet-devret modeliyle ihale edecek. İhale için en geç 29 Mart'ta teklif gönderilecek.

Kocaeli Darıca'ya ağız ve diş sağlığı merkezi yapılacak!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Darıca halkına müjdeli haberi verdi. Ergüney, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alındığını açıkladı.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan, rekonstrüksiyon projesi hazırlanarak tekrar hayata döndürülmek için çalışmaların başlatıldığı Portakal Hafız Konağı’nda inceleme gerçekleştirdi.

kocaeli Kumcağız Aquacity Haberi

kocaeli Kumcağız Aquacity


Kocaeli Kefken Kumcağız 'da yaşama geçirilen Kumcağız Aquacity projesi 88 residence villadan meydana geliyor. Deta İnşaat imzasıyla inşa edilen Kocaeli Kumcağız Aquacity projesinde yer alan konutların satışları devam ediyor.


Sahile 100 metre mesafede yükselen Kocaeli Kumcağız Aquacity projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Kocaeli Kumcağız Aquacity fiyatları:

2+1 'ler 158 bin liradan;

3 oda 1 salon dubleksler ise 198 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kocaeli Kumcağız Aquacity Evleri 'nde; 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol sahası, yerden ısıtma sistemi, hobi bahçeleri, minifutbol sahası, 3 adet yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkurları, piknik alanları, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, aquacity club mevcut.


Telefon: 0262 563 6063

Web adresi: http://www.detainsaat.com/

Ceren...