06 / 05 / 2024

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Gölcük Asar Deresi projesi 2017'de tamam!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 25 Milyon TL´lik Asar deresi projesini denetledi.

Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı 25 milyon TL'ye mal olacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 25 Milyon TL’ye mal olacak Gölcük Asar Deresi’nin ıslahı ve bununla birlikte gerçekleştirilen yan yolların geldiği son durumu yerinde denetledi.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü’nün kirişleri yerleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje ile mevcut köprünün kotu yükseltilerek, yağışlarda oluşan sel baskınının önüne geçilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi’ne modern köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapımı gerçekleştiriliyor. Proje ile mevcut olarak bulunan köprünün kotu yükseltilecek.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü temeline 20 fore kazık!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eşme Maden Deresi üzerinde köprü yapımı gerçekleştiriyor. Köprü temelinde 20 adet fore kazık çakılacak.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine köprü inşa ediyor. Proje kapsamında kavşak kolları ile çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü Haberi

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü yapacak. Ömer Türkçakal Bulvarı kesen Kumla Deresi üzerine inşa edilecek olan toplam 6,5 metre genişliğindeki ilave köprü ile çevre fonksiyonların ve doğu yan yoldan çıkışlar, trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde düzenlenecek. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. İhaleye 5 firma katıldı. En düşük teklifi 3 milyon 337 bin TL ile Mehmet Oğuzhan Avşarlıgil verdi, en yüksek teklif 3 milyon 949 bin TL ile Tasarım İnşaat’tan geldi.




YENİ ADALAR İNŞA EDİLECEK


İlave köprüde yer alan 3,5 metre genişliğindeki şerit üzerinden Ömer Türkçakal Bulvarı’na katılım sağlanacak. Yoğun yaya hareketliliğinin olduğu bu bölgede yaya güvenliğini de sağlamak için 2,5 metre genişliğinde yaya kaldırımı da inşa edilecek....