06 / 05 / 2024

Kocaeli Maksut Bey binası yıkılıyor mu

Kocaeli Maksut Bey binası yıkılıyor mu

Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Kocaeli genelinde depremde hasar görmüş ya da yenilenmesi gereken binaların dönüşümünü yapan ASN Mimarlık, kent merkezinde depreme dayanıksız binaları yıkıyor.

Kocaeli'deki Rıza Bey Konağı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rıza Bey Konağı'nı aslına uygun olarak yeniden inşa ediyor.

Kocaeli'deki Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Rıza Bey Konağı'nın dış cephe çalışmalarını tamamladı.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'ndaki restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kocaeli'deki 125 yıllık konak yeniden inşa ediliyor!

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 1892 yılında inşa edilen ve Marmara Depremi sonrası yıkılan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı, yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kocaeli'deki Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nı yeniden inşa ediyor.

Kocaeli Beş Divanlı Rıza Bey Konağı yeniden yükselecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Divanlı Rıza Bey Konağı'nı restore edecek.

Kocaeli Rıza Bey Konağı gün yüzüne çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Tahtalı Mahallesi’nde yer alan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın yenilenmesi için bir ihale düzenledi.

Kocaeli Albay Sami Bey Evi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da bulunan tarihi Albay Sami Bey Evi'ni restore etti.

Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Savaşı’nda Kocaeli Taşköprü yöresinde kurduğu milli müfrezeyle işgal güçlerine karşı savaşan Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor.

Kocaeli Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor!

Kocaeli Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor.

Kocaeli Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Eskihisar'daki Osman Hamdi Bey kayıkhanesinin restorasyonu tamamlandı. Kayıkhane restorasyonun ardından kültürel ve sosyal amaçlı kullanılacak.

Kocaeli Maksut Bey binası yıkılıyor mu Haberi

Kocaeli Maksut Bey binası yıkılıyor mu

Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Kocaeli genelinde depremde hasar görmüş ya da yenilenmesi gereken binaların dönüşümünü yapan ASN Mimarlık, kent merkezinde Maksut Bey binası olarak bilinen 7 katlı binayı yıkıyor. 


Yıkım çalışmaları başlayan ve Cengiz İnşaat tarafından yıkımı işlemleri yapılacak olan binanın yerine bodrum artı 4,5 kat yeni ve modern bir bina yapılacak. 1 ay sürecek yıkım çalışmalarının ardından yeni binanın inşaatı da hemen başlayacak. 


YIKIM BİR AY SÜRECEK 

Abdurrahman Çuhadarın sahibi olduğu ASN Mühendislik tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında il genelinde hasarlı ya da yenilenmesi gereken binalarla ilgili çalışmalarda yıkılması gereken binalarm yıkım işlemleri devam ediyor. Kent Merkezi'nde Yürüyüş Yolu Cumhuriyet Caddesi üzerinde Maksut Bey binası olarak bilinen Yekta Levent'e ait olan 7 katlı binanın yıkım işlemleri başladı. 1 ay sürecek olan...