07 / 07 / 2024

Kocaeli marka kent

Kocaeli marka kent

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, milletvekili adaylığı başvurusu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli marka kent Haberi

Kocaeli marka kent

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, milletvekili adaylığı başvurusu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:


7 Haziran 2015’te yapılan Genel Seçim sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili olarak TBMM’de görevime başladım. Kamuoyu tarafından da bilindiği gibi AKP’nin 13 yıllık iktidarını sona erdiren seçim sonuçlarını hazmedemeyenler, koalisyon ve uzlaşma seçeneği yerine ülkemizi yeniden seçim ortamına sürükledi.Cumhuriyet Halk Partisi bu süreçte “Önce Türkiye” anlayışıyla  hareket ederek, olumlu ve yapıcı yaklaşımları ile Türkiye’nin sorunlarına bir an önce çözüm bulunması için üzerine düşen tüm sorumluluğu yerine getirdi.1 Kasım 2015’te ülkemizi düşünmeyen, kişisel çıkarlarını ülke çıkarlarının önüne koyanlardan halkımız hesap soracaktır. İçinden geçtiğimiz bu olağanüstü süreçte 7 Haziran’da üstlendiğim sorumluluğu taşımaya devam ediyorum. Türkiye’yi içine sürüklendiği kötü durumdan...