28 / 04 / 2024

kocaeli meydan projeleri

kocaeli meydan projeleri

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Karamürsel’e modern kent meydanı inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırıyor. Uygulama çalışmaları devam eden projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı, projede belediye hizmet binası kısmının kaba inşaat uygulaması tamamlandı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

kocaeli meydan projeleri Haberi

kocaeli meydan projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda yürüttüğü projenin üç bölümü büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca ofis bölme montajı ve elektrik tesisat uygulamaları da sürüyor.

Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak. Çalışma toplam 6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştiriliyor. Proje içerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi, meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Projede 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum, zemin ve iki...