11 / 05 / 2024

kocaeli Miralay Mümtaz Parkı

kocaeli Miralay Mümtaz Parkı

Miralay Mümtaz Parkı 'nın inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

İstanbul depremi kapıya dayandı!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce depreminin Marmara'yı tetiklemeyeceğine dikkat çeken Sertçelik, "İstanbul'da bir deprem bekliyoruz" dedi.

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Somaye Tabrıkı tarafından kuruldu.

Kocaeli’nin millet bahçeleri için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Kocaeli'ye müjdesini verdiği ve yakından takip ettiği Millet Bahçeleri için ilk adım atıldı.

Mümtaz Şenel:Yapılaşma Salda Gölü’nün sonu olur!

Burdur Yeşilova’nın Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Salda Gölü'ne olası bir yapılaşmanın bölgeyi olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaatı başladı!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapılacağını söylenen Cumhurbaşkanlığı Köşkü için inşaat çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaat alanını inceleyen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban yetkilerden bilgi aldı.

Mtaf Yapı Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtaf Yapı Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mümtaz Ersin, Faruk Ersin, Talat Kurtuluş ve Ali Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli olası bir depremde Marmara'nın üssü olacak!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Yer Fiziği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara Bölgesinde deprem olma olasılığını yüksek olduğunu hatırlatarak, Kocaeli’nin çevre illere lojistik destek sağlayacağını söyledi.

Kocaeli'nin en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Kocaeli'de mütahhitler buluşmasında bölgenin en büyüks sorunu kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yürütülmesi için planlar yapıldı.

Arlin Tekstil Şehzadeler mağazası açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Şehzadeler ilçesinde hizmete giren Arlin Tekstil’in açılışına katıldı. Kahya, işyeri sahiplerini kutlayarak hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Ataseven Group'un acı günü! Mümtaz Şafak vefat etti!

Ataseven Group Genel Müdürü Kazım Şafak'ın babası Mümtaz Şafak vefat etti. Ataseven Group taziye ilanı yayınlattı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

kocaeli Miralay Mümtaz Parkı Haberi

kocaeli Miralay Mümtaz Parkı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştiği park çalışması büyük oranda tamamlandı. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek. Yaklaşık 40 dönüm alan üzerine kurulan parkta ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı.



FUTBOL SAHASI YER ALIYOR


Parka çocuk oyun grubu yerleştirildi. Futbol sahasının çalışmaları ise devam ediyor. Alanın tamamına çim tohumu ekimi yapıldı. Ağaçlandırılan bölgelerin içine kamelyalar yerleştirilecek. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi.




40 DÖNÜM


Turgut ve Gültepe Mahallerinin birleştiği noktada yer alan park bölgenin cazibe merkezi olacak. Gültepe otoyol viyadüğünün üst kısmından başlayan park aşağıya doğru uzanan 40 dönümlük alanda yapıldı. Parkta çocuk oyun grupları, futbol sahası kamelyalar, gölgelikler ve banklar da yer alacak. Parkta yürüyüş yolları ve otopark da bulunacak. Parka pek çok çeşit binlerce ağaç...