28 / 04 / 2024

Miralay Mümtaz Parkı 'nın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Miralay Mümtaz Parkı 'nın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere!

Miralay Mümtaz Parkı 'nın inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştiği park çalışması büyük oranda tamamlandı. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek. Yaklaşık 40 dönüm alan üzerine kurulan parkta ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı.



FUTBOL SAHASI YER ALIYOR


Parka çocuk oyun grubu yerleştirildi. Futbol sahasının çalışmaları ise devam ediyor. Alanın tamamına çim tohumu ekimi yapıldı. Ağaçlandırılan bölgelerin içine kamelyalar yerleştirilecek. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi.




40 DÖNÜM


Turgut ve Gültepe Mahallerinin birleştiği noktada yer alan park bölgenin cazibe merkezi olacak. Gültepe otoyol viyadüğünün üst kısmından başlayan park aşağıya doğru uzanan 40 dönümlük alanda yapıldı. Parkta çocuk oyun grupları, futbol sahası kamelyalar, gölgelikler ve banklar da yer alacak. Parkta yürüyüş yolları ve otopark da bulunacak. Parka pek çok çeşit binlerce ağaç yer alıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön