12 / 05 / 2024

Miralay Mümtaz Parkı inşaatı

Miralay Mümtaz Parkı inşaatı

Miralay Mümtaz Parkı 'nın inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ağırlık merkezinin alçak olması ve kompakt boyutlarıyla mükemmel park etme imkanı sunan Mini Cooper 5, tasarımıyla çığır açıyor. Peki Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi, Konut Alanı, Konut + Ticaret Alanı, Dere Koruma Bandı Alanı, İmar Hakkı Aktarım Alanı, Park Alanı ve Yol Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Somaye Tabrıkı tarafından kuruldu.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

Zeytinburnu Beştelsiz 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Notu Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi 2321 Ada 26 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Park 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı.

Mümtaz Şenel:Yapılaşma Salda Gölü’nün sonu olur!

Burdur Yeşilova’nın Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Salda Gölü'ne olası bir yapılaşmanın bölgeyi olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaatı başladı!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapılacağını söylenen Cumhurbaşkanlığı Köşkü için inşaat çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaat alanını inceleyen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban yetkilerden bilgi aldı.

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Mavera projesinde 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Miralay Mümtaz Parkı inşaatı Haberi

Miralay Mümtaz Parkı inşaatı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştiği park çalışması büyük oranda tamamlandı. Miralay Mümtaz Caddeci çevresinde oluşturulan park bölgeye yeni bir soluk getirecek. Yaklaşık 40 dönüm alan üzerine kurulan parkta ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı.



FUTBOL SAHASI YER ALIYOR


Parka çocuk oyun grubu yerleştirildi. Futbol sahasının çalışmaları ise devam ediyor. Alanın tamamına çim tohumu ekimi yapıldı. Ağaçlandırılan bölgelerin içine kamelyalar yerleştirilecek. Parkın ortasından geçen kanal üzerine geçişler için küçük köprücükler yerleştirildi.




40 DÖNÜM


Turgut ve Gültepe Mahallerinin birleştiği noktada yer alan park bölgenin cazibe merkezi olacak. Gültepe otoyol viyadüğünün üst kısmından başlayan park aşağıya doğru uzanan 40 dönümlük alanda yapıldı. Parkta çocuk oyun grupları, futbol sahası kamelyalar, gölgelikler ve banklar da yer alacak. Parkta yürüyüş yolları ve otopark da bulunacak. Parka pek çok çeşit binlerce ağaç...