05 / 05 / 2024

kocaeli Muallimköy

kocaeli Muallimköy

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

TOKİ'den Kocaeli’de yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle konut satışı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile konut satacak. Söz konusu satış açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. İşte TOKİ'nin Kocaeli'de satışa çıkardığı konutların yer aldığı bölgeler...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli'de yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılık 18 gayrimenkul! Yatırımcılar dikkat! 

Kocaeli'de yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 18 gayrimenkul satışa sunuluyor. İşte merak edilen ihale detayları...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Gebze Muallimköy'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika kompleksi!

Gebze 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Muallimköy Mahallesi, 419 ada 19 parselde yer alan fabrikayı 34 milyon 109 bin 462 TL'ye icradan satıyor...

kocaeli Muallimköy Haberi

kocaeli Muallimköy

İSU Genel Müdürlüğü, İl genelinde 4 ileri biyolojik, 7 biyolojik, 6 modüler ve 1 tane de doğal olmak üzere 18 adet atıksu arıtma tesisi işletiyor. Bu tesisler ile ülkemizde atıksu arıtma oranını il genelinde yüzde 99 seviyesine çıkaran tek kurum olan İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda ileri biyolojik, İzmit Umuttepe ve Gebze Muallimköy de modüler olmak üzere 3 adet atıksu arıtma tesisinin inşaatlarını da sürdürüyor.


MUALLİMKÖY’DE 10.000 KİŞİ/GÜN KAPASİTELİ TESİS


Fosseptiklerle ihtiyacı karşılanan Gebze Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanlarının atıksularını arıtmak için biyolojik arıtma tesisi inşası için kazı çalışmalarına bir süre önce başlandı. YURT-KUR öğrenci yurtlarının alt kısmında inşa edilecek Muallimköy Modüler Atıksu Arıtma Tesisi, 10.00 kişi/gün kapasiteli olarak planlandı. İlk planda 3000 kişi/gün olarak inşa edilen tesisin ihtiyaç halinde kapasitesi artırılacak. Proje...