03 / 05 / 2024

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin blokları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ni de tamamlıyor....

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor.

Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temelini yarın atıyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu Eğitim Merkezi için çalışmalara başladı.

Gebze’ye sporcu eğitim merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'ye sporcu eğitim merkezi inşa edecek.

Gebze'ye modern sporcu eğitim tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de sporcu eğitim merkezi inşa edecek. Gebze'ye yapılacak olan modern sporcu eğitim tesisi için ihale gerçekleştirildi. 

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü Haberi

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı. Açılan ihaleyi kazanan müteahhit Haldızlar’ın üstlendiği kampüs inşaatının 2018 yılının ikinci yarısına yetiştirilerek milli eğitime teslim edilmesi hedefleniyor.


HALDIZLAR YAPIYOR

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın Yenimahalle’de yıkılan cezaevi arsası üzerine yaptıracağı “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı için açtığı ihaleyi 12 milyon 500 Bin TL ile müteahhit Haldızlar’ın kazandığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde yer tesliminin ardından temel inşaatına başlayan Haldız’ın 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsünü 2018 Şubat ayına yetiştireceği belirtildi.


LİSELER TAŞINACAK

Bakanların, Valilerin, Başkanların yaklaşık 15 yıldır konuştuğu şehir merkezindeki liselerin taşınması projesi Nuh Eğitim Kampüsü’nün hizmete girmesi ile gerçekleşecek. 2018 yılında tamamlanması hedeflenen kampüs inşaatının milli eğitime tesliminin ardından İzmit, Gazi ve...