28 / 07 / 2024

Kocaeli Örcün Mahallesi yol çalışmaları

Kocaeli Örcün Mahallesi yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollar elden geçirerek modern hale getiriliyor.

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için 200 kişiyle uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yapılan uzlaşma görüşmelerinde 200 kişiyle anlaşma imzalandı. 

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Ormanya'nın ikinci otoparkı hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleyi sürdürürken, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Ormanya’da ikinci otopark çalışmalarının yapımı tamamlandı.

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Halk GYO Kocaeli binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kocaeli binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Çayırova'da 32.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Çayırova Belediyesi, İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi ve Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satıyor. İhale 05 Nisan günü gerçekleşecek..

Kocaeli Örcün Mahallesi yol çalışmaları Haberi

Kocaeli Örcün Mahallesi yol çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollar elden geçirerek modern hale getiriliyor. Bu kapsamda İSU tarafından yaptırılan alt yapı çalışmaları tamamlanan Örcün Mahallesi’ndeki yollar yenilendi.


KÖYLERE KADAR ULAŞIYOR


Büyükşehir Belediyesi köylere kadar ulaşan asfalt ve parke çalışmalarını Gölcük ilçesinde devam ettiriyor. Bu kapsamda Gölcüğün Örcün Mahallesi’ndeki yol çalışması tamamlandı. Mahallede bozulan yollar parke ile kaplandı, parke ve bordür döşendi.


3 BİN METREKARE PARKE


Vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu yol çalışmalarında 3 bin metre kare parke kullanılarak bozuk kaldırımlar modern hale getirildi. Ayrıca yollara bin ton sıcak asfalt döküldü. Yapılan asfalt, parke ve bordür çalışmaları ile mahalledeki ulaşım sorunsuz hale getirildi.


Kocaeli Büyükşehir...