06 / 05 / 2024

Kocaeli Outlet kavşağı son durum

Kocaeli Outlet kavşağı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nın temel hafriyatı tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında yan yol uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli Eynerce Kavşağı açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kamulaştırması ve yeşil alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Dilovası Eynerce kavşağının açılış törenine katıldı.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamındaki 3 bin 900 metrelik istinat duvarının 3 bin 700 metrelik kısmı tamamlandı

Kocaeli Outlet Kavşağı ne zaman tamamlanacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Outlet Kavşağı projesinin üst bölgesi bayramdan önce hizmete girmesi planlanıyor. Hummalı bir çalışmanın devam ettiği kavşak teknik bir sorun çıkmazsa bayramda hizmet verecek.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Outlet Center'a köprülü kavşak inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center mevkisindeki köprülü kavşak inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Kocaeli Outlet kavşağı son durum Haberi

Kocaeli Outlet kavşağı son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor. Trafiği çok büyük oranda rahatlatacak projenin kuzey kısmında kenar ayak betonarme işi ve iç dolgu çalışması yapılıyor.


BİN 310 METRE YOL


Adalet Köprüsü ve Salim Dervişoğlu Caddesi’nden Gölcük istikametine giden araçlar, alternatif olarak Outlet Center alışveriş merkezi arkasında hazırlanan servis yolunu kullanıyor. Ömer Türkçakal Bulvarı’nı kullanarak Gölcük istikametinden İzmit yönüne gelen araçlar, yine mevcut yolu kullanarak İzmit'e ulaşıyor.



TRAFİK ÇOK RAHATLAYACAK


Köprülü kavşak Ömer Türkçakal Bulvarı trafiğini çok büyük oranda rahatlatacak. Köprülü kavşak, yan yol ve bağlantı yolları Kocaeli Ticaret Odası-Kocaeli İtfaiyesi yanından geçen Sarıdere köprüsü ile Kocaeli Galericiler Sitesi-Körfez Sanayi Sitesi arasını kapsıyor. Ayrıca...