07 / 05 / 2024

Kocaeli Outlet kavşağında son durum ne

Kocaeli Outlet kavşağında son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Kocaeli Outlet kavşağında son durum ne Haberi

Kocaeli Outlet kavşağında son durum ne


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor. Trafiği çok büyük oranda rahatlatacak projenin kuzey kısmında kenar ayak betonarme işi ve iç dolgu çalışması yapılıyor.


BİN 310 METRE YOL


Adalet Köprüsü ve Salim Dervişoğlu Caddesi’nden Gölcük istikametine giden araçlar, alternatif olarak Outlet Center alışveriş merkezi arkasında hazırlanan servis yolunu kullanıyor. Ömer Türkçakal Bulvarı’nı kullanarak Gölcük istikametinden İzmit yönüne gelen araçlar, yine mevcut yolu kullanarak İzmit'e ulaşıyor.



TRAFİK ÇOK RAHATLAYACAK


Köprülü kavşak Ömer Türkçakal Bulvarı trafiğini çok büyük oranda rahatlatacak. Köprülü kavşak, yan yol ve bağlantı yolları Kocaeli Ticaret Odası-Kocaeli İtfaiyesi yanından geçen Sarıdere köprüsü ile Kocaeli Galericiler Sitesi-Körfez Sanayi Sitesi arasını kapsıyor. Ayrıca...