03 / 05 / 2024

kocaeli Özel Bilgi Küpü Koleji

kocaeli Özel Bilgi Küpü Koleji

Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni İzmit Yahya Kaptan Mahallesi 'nde açacak. Kolejde öğrenciler için tüm olanaklar düşünülmüş durumda.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

Kocaeli depreminden kalma hasarlı evler yıkılıyor!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremin ardından büyük ve az hasarlı evler için yıkım çalışmaları başlatıldı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut yapılan çalışmalar hakkında bilgi vedi.

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Parasını toprağa yatıranlar dikkat!

Her geçen gün daha çok rağbet gören toprak yatırımları, konut ve ticarî gayrimenkul yatırımlarının tersine deneyim ve özel bilgi gerektiren durumları beraberinde getiriyor. Gayrimenkul uzmanları bu konuyla ilgili yatırımcıları uyardı. 

Kocaeli Yediiklim Koleji binası 21.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Bahçecik Mahallesi 584 ada 2 parsel, 1859 parsel ve 3251 parselde yer alan Özel Yediiklim Koleji binasını 21 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli'deki dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinden gelen heyet, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

kocaeli Özel Bilgi Küpü Koleji Haberi

kocaeli Özel Bilgi Küpü Koleji

Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 12 yıllık deneyimiyle eylül ayında Özel Bilgi Küpü Koleji'ni açıyor. 


İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:8 adresinde, 1 2 yıldan bu yana anaokulu, etüt merkezi ve butik dershane hizmeti veren Özel Bilgi Küpü Eğitim Kurumları, 201 5 Eylül ayında Yenişehir Mahallesi Ateşböceği SokakNo:7 (Otogar Karşısında) tam donanımlı bir kolej açıyor. 


ERKEN KAYIT AVANTAJI 


Kendi deyimleriyle 'Temellerini sevgi, duvarlarını güven, boyasını kalite, donanımını bilgi' ile hazırladıkları 1 2 yıllık deneyimin eseri olan Özel Bilgi Küpü Koleji'nde; anaokulu, ilkokul ve ortaokul eğitimi verilecek. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali karşısında hizmete açılacak olan Özel Bilgi Küpü Koleji için kayıtlar şimdiden başladı. Çocuklarını sağlam temeller atarak iyi bir gelecek hazırlamak isteyen veliler, şimdi başvurarak erken kayıt...