05 / 05 / 2024

kocaeli sahil düzenleme çalışmaları

kocaeli sahil düzenleme çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor.

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Dereköy sahil düzenleme çalışmalarının 1. etabı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel Dereköy Mahallesi’nde yapmış olduğu sahil düzenlemesinin 1. etap çalışmasında sona gelindi. 1. etap 970 metre sahil bandını kapsarken, 600 metre uzunluğundaki plajda vatandaşlar denizin tadını çıkaracak.

Hereke Şirinyalı sahilindeki çalışmalar devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Körfez-Hereke Şirinyalı sahilinde hummalı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Hereke sahili düzenleme çalışmaları sürüyor!

Toplamda 4 etaptan oluşması planlanan sahil düzenlemesinin 1. etap çalışmaları 1,5 kilometrelik bir alanda sürdürülüyor. Hereke Şirinyalı sahilinin 4 etabı toplamda 4 kilometreden oluşuyor...

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Ordu, sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi olacak!

Ordu Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi kapsamındaki çalışmalar son sürat devam ediyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesini AHES İnşaat ile imzaladı.

İzmir Foça'da düzenleme çalışmaları yarım kaldı!

İzmir'in önemli tatil beldelerinden olan Yeni Foça'da sahil düzenleme çalışmaları yarıda kaldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi gün sayıyor!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ağva’nın turizmine can katacak ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi.

Kocaali Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Kısa süre önce Kocaali’ye Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi hediye edeceklerini duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Kocaali Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde sona gelindi. Proje 20 bin metrekarelik alanda hayata geçiyor.

Ağva Sahil Düzenleme projesi 2017 yılının ilk yarısında tamam!

Nisan ayı içerisinde çalışmalarına başlanan Ağva Sahil Düzenleme projesi kapsamında bulunan yapılar son şekillerini almaya başladı.

Kocaeli Bağırganlı Sahili tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor

Kumburgaz Sahil projesi düzenleme ihalesi 29 Kasım'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Sahil Projesi düzenleme işini anroşman yapılması karşılığında ihale edecek. İhalesi 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

kocaeli sahil düzenleme çalışmaları Haberi

kocaeli sahil düzenleme çalışmaları



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor. Büyükşehir Belediyesi, son olarak Kandıra’nın güzide tatil beldelerinden Bağırganlı bölgesinde sahil düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Son hız devam eden çalışmalar neticesinde bölgenin iskeleti gün yüzüne çıktı.


YÜRÜYÜŞ YOLU OLACAK


Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra’nın Bağırganlı sahilinde yapılan çalışmalar 70 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Çevre düzenlemelerinin devam ettiği projenin içerisinde 3 bin 300 metre kare baskı beton ile yapılan yürüyüş yolu da yer alıyor.


PROJE SON HIZ DEVAM EDİYOR


Çalışmalar kapsamında bölgede 4 adet sekizgen kameriye yapımı tamamlandı. 900 metrelik yürüyüş yolu, 1 adet gemili çocuk oyun grubu, wc, mescid ve abdesthane...