28 / 04 / 2024

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz.

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Kıyı kesimlerinde 12 konut ve otel projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Kocaeli Bağırganlı sahil düzenlemesinde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerini turizme kazandırmaya devam ediyor. Sahil düzenleme çalışmalarıyla cazibe merkezi haline gelen Kandıra sahilleri, her yıl artan oranlarla, binlerce tatilciyi kendine çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek Haberi

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek

Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz ” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’de hayata geçireceklerini müjdeledi. Hatırlanacağı üzere Başkan Zeki Toçoğlu Karasu’da hayata geçirilen projenin ardından Kocaali ve Karaboğaz sahilleri için de benzer çalışmaların hayata geçirileceğini ifade etmiş, projelendirme işlemlerinin başlatılacağını ilan etmişlerdi.

Kocaalilere müjdeyi veren Toçoğlu, “Karasu’nun ardından Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerimizin bir yenisini Kocaali’de gerçekleştireceğiz. Proje ekibimizin çalışmaları başladı. Kısa süre önce Karasu’da 25 bin metrekarelik alana yeni bir yaşam merkezi kazandırmıştık. Tıpkı Karasu’daki projemize benzer, sosyal donatıları yüksek bir çalışmayı Kocaali’ye de hediye edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Sahillerin yalnızca denize girilebilen alanlar olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Aynı zamanda bu bölgeler...