11 / 05 / 2024

kocaeli sakarya çevre düzeni planı

kocaeli sakarya çevre düzeni planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu yarın askıdan iniyor...

Kocaeli Sakarya Bandı çevre düzeni planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu dün askıya çıkarıldı...

Ulaştırma Bakanlığı 5 ildeki raylı sistem projelerini üstlendi!

Bursa, Kocaeli, Sakarya, Trabzon ve Samsun'da bulunan raylı sistem projelerine dair bazı işleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi. Söz konusu karar bugünkü 32342 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sakarya'da 34.1 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 34 milyon 118 bin TL bedelle okul yaptıracak.

Reysaş GYO'dan İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'daki gayrimenkulün değerleme raporu!

Reysaş GYO İstanbul Tuzla, Sancaktepe ve Esenyurt'taki, Kocaeli Esenyurt'taki ve Sakarya Arifiye'deki toplam 6 gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli’de en fazla para konut ve kiraya gidiyor!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova bölgesinde tüketim harcamalarının büyük bölümü konut ve kira için yapılıyor.

Adapazarı'nda 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Adapazarı-Ozanlar İlçesi'nde ki arsayı ihale ile satıyor...

Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kocaeli Körfezkent'in çevre düzenleme sözleşmesini AHES İnşaat ile imzaladı.

Kocaeli tramvay hattında çevre düzenlemeleri yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam eden Akçaray tramvay hattında çevre düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kocaeli olası bir depremde Marmara'nın üssü olacak!

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Yer Fiziği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara Bölgesinde deprem olma olasılığını yüksek olduğunu hatırlatarak, Kocaeli’nin çevre illere lojistik destek sağlayacağını söyledi.

kocaeli sakarya çevre düzeni planı Haberi

kocaeli sakarya çevre düzeni planı


Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca 21 Mayıs 2015 tasdik tarihli 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu 10 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İmar planı 9 Temmuz 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...