07 / 05 / 2024

Kocaeli sanayi fuarı

Kocaeli sanayi fuarı

Kocaeli'de fuar turizmi gelişmeye devam ediyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (Santek '13) 24-27 Eylül tarihlerinde karma olarak Kocaeli'de gerçekleşecek..

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kocaeli'deki OSB’lerde virüs merkezi kuruldu!

Kocaeli’nde faaliyette bulunan OSB’lerin çalışanlara COVID-19 testi yapılmasıyla ilgili talebi karşılık buldu. Kocaeli Sanayi Odası ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Kocaeli’deki OSB’lerde çalışanlara virüs taraması yapılacak.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

İzmit'e yeni butik otel!

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Kapanca Sokak’ta hayata geçirilen butik otelin inşaatı devam ediyor.

Kocaeli sanayi fuarı Haberi

Kocaeli sanayi fuarı

Sanayinin önemli merkezlerinden Kocaeli, fuar turizmini geliştirmek için çalışmalara başladı. Önemli otomotiv ve kimya fabrikalarına ev sahipliği yapan şehir bu yıldan itibaren ulusal ve uluslararası fuarlara ev sahipliği yapmak için adım atıyor. 


Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (Santek '13) karma olarak yapılacak. Santek '13, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, metal sanayii, makine sanayii, kimya ve petrokimya sanayii, elektronik sanayii, plastik, lastik ve kauçuk sanayii, bilişim ve iletişim teknolojileri, mobilya ve ağaç ürünleri, yapı malzemeleri ve inşaat, lojistik destek-depolama ve gıda sanayiinde faaliyet gösteren firmaların katıldığı fuar olacak. Ama esas amaç gelecek yıllarda organizasyonu ihtisas fuan olarak gerçekleştirmek. 


Santek '13'ün bölgenin kalkınmasında büyük etkisi olacağını dile getiren Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoglu, Kocaeli'nin 'sanayinin başkenti'...