05 / 10 / 2024

kocaeli sanayi siteleri birleştirme

kocaeli sanayi siteleri birleştirme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli'deki OSB’lerde virüs merkezi kuruldu!

Kocaeli’nde faaliyette bulunan OSB’lerin çalışanlara COVID-19 testi yapılmasıyla ilgili talebi karşılık buldu. Kocaeli Sanayi Odası ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Kocaeli’deki OSB’lerde çalışanlara virüs taraması yapılacak.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

MÜSİAD’dan 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Sitesi!

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri'nin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik!

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri İle Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm Ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 30715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

kocaeli sanayi siteleri birleştirme Haberi

kocaeli sanayi siteleri birleştirme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak


Derince ve Körfez ilçelerinde faaliyet gösteren küçük çaplı sanayi dükkanlarının bir araya getirilmesi amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılacak olan Sanayi Sitesi projesinin hizmete sunulması için hazırlıklar devam ediyor. Yenikent Mahallesi ile Körfez’e bağlı Yavuz Sultan Mahallesi arasında bulunan noktada inşa edilmesi planlanan çalışmanın projelendirme işleminde sona gelindi. Kentsel dönüşümün de en önemli adımı olacak sanayi sitesi, her iki ilçe için de büyük önem teşkil ediyor. Dağınık sanayi dükkanları, bu proje ile birlikte hem tek çatı altında toplanacak hem de modern bir yapıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu sayede şehir içerisindeki hoş olmayan görüntü ve sağlıksız koşullar da ortadan...