08 / 05 / 2024

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı mı

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı.

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

İYİ Parti'den 1915 Çanakkale Köprüsü için hızlı tren önerisi! 

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Dr. Suat Sarı, 1915 Çanakkale Köprüsü için iptal edilen hızlı tren planının yeniden gündeme alınması için öneride bulundu. 

Osmangazi Köprüsü'nün satışı gündemde!

Kocaeli’de yer alan Osmangazi Köprüsü’nün bir bölümünün veya tamamının satılması gündeme geldi.

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

Kocaeli'ye üç yeni yaya köprüsü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente üç yeni yaya köprüsü inşa etti.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı mı Haberi

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı. Köprü, İSU’nun ıslah çalışmalarını uyguladığı Sarıdere’nin Kavakçılık bölgesindeki eski köprünün yanına yapıldı. Yeni yaya köprüsünün yapılmasıyla eski köprünün de yıkımına başlandı.


YENİ KÖPRÜ ÇELİKTEN


Sarıdere üzerinde bulunan mevcut betonarme köprünün yerine çelik konstrüksiyon yaya geçiş köprüsü yapıldı. Köprünün betonarme imalatları (temel ve elevasyon ) İSU’ya bağlı yüklenici firma taahhüdü ile İSU yetkilileri kontrollüğünde yapıldı. Çelik konstrüksiyon imalatları ise Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı yüklenici firma taahhüdü ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri kontrollüğünde gerçekleştirildi.



Kocaeli Büyükşehir...