04 / 05 / 2024

Kocaeli Sarışeyh Davuldere yolu

Kocaeli Sarışeyh Davuldere yolu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ekipler İzmit köylerinden Sarışeyh ile Davuldere köyleri arasında beton yol yapımı çalışması başlattı.

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Kocaeli Sarıdere Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarıdere üzerinde gerçekleştirdiği yaya köprü çalışmasını tamamladı.

Kocaeli Sarışeyh-Davuldere yolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ekipler İzmit köylerinden Sarışeyh ile Davuldere köyleri arasında beton yol yapımı çalışması başlattı.

Kocaeli Sarıdere'ye yeni köprü yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, İSU’nun ıslah çalışmalarını tamamladığı Sarıdere Kavakçılık bölgesinde yaya köprüsü çalışmalarına başladı.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Kocaeli tramvay hattında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tramvay Hattı Proje uygulama çalışmaları hızla devam ediyor. İlk olarak Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta başlatılan çalışmalar, Salkım Söğüt Sokak ve Sarı Mimoza Caddesi’nde devam etti.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra Sarısu’ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Sarıdere’ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

Kocaeli Seyrek ve Sarısu'da dönüşüm başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Seyrek mahallesinde ki altyapı ve arıtma tesislerinin çalışmalarını denetledi., Karaosmanoğlu, "Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Kartepe Sarımeşe spor salonu inşaatı yüzde 25 tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’nin koordineli yaptıkları yatırımlar arasında yer alan Sarımeşe’deki bin kişilik kapalı spor salonu inşaatı hızla ilerliyor.

Kocaeli'de tarihi camiler restore ediliyor!

Vakfılar Genel Müdürlüğü Kocaeli’de Hacı Ayvaz, Baç, Sarıkım ve Karabili camilerinin restorasyon çalışması için projeleri tamamladı ve ihale sürecine girdi.

Kocaeli Sarışeyh Davuldere yolu Haberi

Kocaeli Sarışeyh Davuldere yolu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ekipler İzmit köylerinden Sarışeyh ile Davuldere köyleri arasında beton yol yapımı çalışması başlattı. Çalışmalar neticesinde var olan yol genişletilerek, her iki köyün merkez ile bağlantısının kolaylaşması amaçlanıyor.


MERKEZE BAĞLANTI


Çalışma kapsamında bölgede 5 bin 600 metre beton yol yapılacak. Yapılan yol ile vatandaşlar merkezle daha rahat bir bağlantı sağlayacak. Ekiplerin yoğun şekilde çalışmasıyla sürdürülen çalışmada şu an var olan yolda genişletme çalışmaları yapılıyor.



Kocaeli Büyükşehir...