28 / 04 / 2024

kocaeli Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü

kocaeli Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü

Kocaeli'de organize edilen ilçe belediyelerin katılımıyla da Uygulama İmar Planı Plan Notlarının değerlendirildiği ve imar uygulamalarında bütünlük sağlanmasını hedeflenen bir toplantı gerçekleştirildi.

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Kocaeli'de 16 milyon TL'ye icradan satılık 6 katlı bina!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Ömerağa Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binayı 16 milyon 52 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 13.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İcra Dairesi İzmit Körfez Mahallesi'nde yer alan arsa ve binayı 13 milyon 210 bin 546 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

İzmir Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı meclis onayına sunuldu!

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaya sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

SATSO heyetinin gündeminde imar var!

Sakarya 18. Meslek Komitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'İmar Yönetmeliği Taslağı Toplantısı'nda imar raporu sundu.

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

kocaeli Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Haberi

kocaeli Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ilçe belediyelerin katılımıyla da Uygulama İmar Planı Plan Notlarının değerlendirildiği ve imar uygulamalarında bütünlük sağlanmasını hedeflenen bir toplantı gerçekleştirildi. Birliktelik öncesi ilçe belediyelerinden gelen imar müdürlerine ve çalışanlarına bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu. "Sizlerle birlikte bu kente mühür vuruyoruz. Çevresi, ulaşımı, mimarisi ve yaşama dair her yönüyle bu şehir sizden bir parça gibi olacak. Güzellikleri olan bir kent oluşturmak hepimizin görevidir" dedi. İlçe Belediyeleri'nin imar uygulamalarında birlik sağlanması, bürokrasinin azaltılması, mevzuatın vatandaş lehine yorumlanması hususunda Belediyelerin karşılaştıkları problemlere çözümler üretilen toplantıya tüm ilçe belediyelerinin imar personelleri tam kadro katılarak yoğun ilgi gösterdi toplantıda konuşmasına devam eden Başkan Karaosmanoğlu, "Artık şehrimizin...