18 / 05 / 2024

Kocaeli şehitler parkı

Kocaeli şehitler parkı

Başiskele Belediyesi kahraman Türk milletini, zengin görselleriyle gelecek nesillere anlatacak olan en anlamlı parklardan birini kente kazandırmak adına çalışmalara başladı.

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvayı için çalışmalar sürüyor!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri belirlendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 12 Haziran'da açılıyor!

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın 12 Haziran'da açılacağını söyledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 25 milyon TL'ye mal olacak!

25 milyon liraya mal olacak olan Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kocaeli şehitler parkı Haberi

Kocaeli şehitler parkı

Başiskele Belediyesi kahraman Türk milletini, zengin görselleriyle gelecek nesillere anlatacak olan en anlamlı parklardan birini kente kazandırmak için çalışmalara başladı. Yeşilyurt Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 8 bin m’lik alanda uygulama gerçekleştiren Başiskele Belediyesi 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda Türk Bayrağı ve yıldız şeklindeki sergi salonu ile temsili TBMM binasının yapımını tamamladı. Parkın toprak tesviyesi ile 15 Temmuz Şehitleri Köprüsünun minyatürünün montajını yapan ekipler çalışmalarını 15 Temmuz’un yıl dönümüne kadar tamamlamış olacak.


Park alanının içinde çalışmalar sürerken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de parkın çevresinin yollarını...