30 / 04 / 2024

Kocaeli sigortalı bina

Kocaeli sigortalı bina

CHP Milletvekili Hürriyet, 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle yayınladığı basın açıklamasında "Kocaeli’de bulunan 421 bin 370 konutun sadece 210 bin 555’i Zorunlu Deprem Sigortası ile sigortalandığı gerçeğidir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bir ilk! Bina tamamlama sigortasıyla sigortalı dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şişli Belediyesi, kentsel dönüşümde ülkemizde bir ilke imza atarak Bina Tamamlama Sigortası’nı kentsel dönüşüm projelerinde uygulayacak. 

DASK'lı bina sayısı artıyor! 11 milyon 670 bin konut sigortalı!

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evlerini DASK yaptıranların sayısı her geçen gün  artmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 11 milyon 670 bin konutun sigortalı olduğu tespit edildi.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 489 bina yıkıldı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin derinden etkilediği Kocaeli'de kentsel dönüşüm kapsamında 489 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 34.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

Gebze İcra Dairesi Kocaeli'de yer alan 3 katlı binayı 34 milyon 238 bin 45 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 16 milyon TL'ye icradan satılık 6 katlı bina!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Ömerağa Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binayı 16 milyon 52 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Kocaeli'de 1393 bina kentsel dönüşümü bekliyor!

17 Ağustos Marmara Depremi'nin sonrasında Kocaeli'de başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının en büyüğü hayata geçiyor. Kent genelinde yenilenmesi gereken 1393 bina için hak sahiplerine tebligat gönderimi yapıldı. 

Kocaeli'de depremde hasar gören 3 bina yıkıldı!

Kocaeli Karayakuplu ve Belen mevkisinde 1999 yılında meydana gelen Marmara Depremi'nde hasar gören 3 bina yıkıldı...

Gebze'de tahliye edilen bina için karar bekleniyor!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde temelinde meydana gelen kayma nedeniyle tahliye edilen bina hakkında verilecek karar bekleniyor.

Kocaeli'de 1999 depreminde zarar gören 2 bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 2 bina yıkıldı...

Kocaeli'de 1999 Marmara Depremi'nde hasar gören bina yıkıldı!

Kocaeli'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde ağır hasar gören 3 katlı bina Başiskele Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli sigortalı bina Haberi

Kocaeli sigortalı bina

CHP Milletvekili Hürriyet, 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle yayınladığı basın açıklamasında "Kocaeli’de bulunan 421 bin 370 konutun sadece 210 bin 555’i Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ile sigortalandığı gerçeğidir" ifadelerini kullandı.


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle yayınladığı basın açıklamasında deprem gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye’nin coğrafi olarak dünyada meydana gelen depremlerin en tehlikeli kesiminde yer aldığını, nüfusun yüzde 95’inin aktif fay hatları üzerinde yaşamasına rağmen deprem gerçeğinin sıklıkla unutulduğunu ve bunun da yeni facialara neden olabileceğini söyledi.


Yaptığı basın açıklamasında Anadolu’da meydana gelen büyük depremlere de dikkat çeken CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “1939 Erzincan, 1998 Adana, 1999 Marmara ile Düzce ve 2011 Van depremlerinde yüzbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Hayatta kalan insanlarımız...