28 / 04 / 2024

kocaeli spor yatırımları 2018

kocaeli spor yatırımları 2018

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İskenderun’da spor yatırımları başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü heyeti dün İskenderun’da incelemeler yaptı. Hedef İskenderun’a yeni tesisler kazandırmak

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Erzincan'a büyük yatırımlar yapılıyor!

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımları tüm hızıyla devam eidyor.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

kocaeli spor yatırımları 2018 Haberi

kocaeli spor yatırımları 2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki spor yatırımlarına devam ediyor. Okulları spor salonlarıyla donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yüzme havuzu projelerini de yaygınlaştırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sağlıklı bir toplum için tesislerin sayısını arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu tesislerden birini de Darıca’ya kazandıracak. Darıca İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan olan dev tesis toplam 10 bin 215 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

BODRUMDA 55 ARAÇLIK OTOPARK

Bodrum, zemin ve tribün kat şeklinde inşa edilecek olan yapı pek çok sporun yapılmasına imkân sağlayacak. Yapının bodrum katında 55 araçlık otopark bulunacak. Bu katta ayrıca iletişim odası, mekanik oda, mescitler, giyinme odaları ile duş alanları ve depolar da yer alacak. Zemin katta ise bin 126 metrekare alanda basketbol, voleybol ve sahası bulunacak.

BİN 800...