15 / 05 / 2024

Kocaeli Stadyumu nerede

Kocaeli Stadyumu nerede

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu 33 bin seyirci kapasitesine sahip olacak!

Kocaeli Stadyumu tamamlandığında İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yapılan 33 bin kişilik stadyumun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor..

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

Kocaeli Stadyumu kapılarını açıyor!

Kocaeli'de dış cephesi pişmaniyeye benzetilen Kocaeli Stadyumu, Kocaelispor - Fatma Belediyespor maçıyla açılacak...

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu tamamlandı!

Pişmaniye şekline tasarlanan Kocaeli Stadyumu tamamlandı. 89 bin metrekare alan üzerine inşa edilen stadyumda 33 bin koltuk bulunuyor...

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam!

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Tamamlandığında mimari açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadyumu’ndaki çalışmalarda son aşama gelindi.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Kocaeli Stadyumu’nda son durum!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında kentimizin simgesi pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı

Kocaeli Stadyumu nerede Haberi

Kocaeli Stadyumu nerede

İzmit'te hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, deprem kuşağında olan stadyum 9.5 büyüklüğündeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Pişmaniye şeklinde tasarlanan Kocaeli Stadyumu'nda ikinci yarı karşılaşmalarının oynanması hedefleniyor.


Kocaeli Stadyumu'nun yapım çalışmaları İzmit Alikahya Mahallesi'nde 3,5 yıl önce başlamıştı. Çalışmalarda son aşamaya gelinen stadyum 33 bin kişi kapasiteli, toplam 89 bin metrekare alan üzerine kurulu.


Engellilerin de düşünülerek tasarlandığı stadyumda engelliler için 160 koltuk ayrıldı. Çevresinde ağaçların yer aldığı stadyumun çevresine 1700 araçlık otopark alanı yapıldı. 

Stat fotoğrafları için...