07 / 05 / 2024

Kocaeli Stadyumu son durum

Kocaeli Stadyumu son durum

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Tamamlandığında mimari açıdan İzmit'in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek olan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadyumu’ndaki çalışmalarda son aşama gelindi.

Kocaeli Stadyumu’nda son durum!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında kentimizin simgesi pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Stadyumu’nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı

Kocaeli Stadyumu pişmaniyeye benzeyecek!

Kocaeli’de inşaatı süren 33 bin kişilik stadyum yükselmeye devam ediyor. Kocaeli stadyumu tamamlandığında mimari açıdan İzmit’in simgesi olan pişmaniyeye benzeyecek.

Kocaeli Stadyumu’nun temeli atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan Kocaeli Stadyumu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende Bakanlar Kılıç ve Işık, Büyükşehir’in spora verdiği katkılardan övgüyle söz etti

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 496 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Proje kapsamında tek bir ilçede tam 496 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Stadyumu son durum Haberi

Kocaeli Stadyumu son durum

İzmit'te hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, deprem kuşağında olan stadyum 9.5 büyüklüğündeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı. Pişmaniye şeklinde tasarlanan Kocaeli Stadyumu'nda ikinci yarı karşılaşmalarının oynanması hedefleniyor.


Kocaeli Stadyumu'nun yapım çalışmaları İzmit Alikahya Mahallesi'nde 3,5 yıl önce başlamıştı. Çalışmalarda son aşamaya gelinen stadyum 33 bin kişi kapasiteli, toplam 89 bin metrekare alan üzerine kurulu.


Engellilerin de düşünülerek tasarlandığı stadyumda engelliler için 160 koltuk ayrıldı. Çevresinde ağaçların yer aldığı stadyumun çevresine 1700 araçlık otopark alanı yapıldı. 

Stat fotoğrafları için...