29 / 04 / 2024

kocaeli su faturaları

kocaeli su faturaları

Körfezliler su faturalarını 6 TL fazla ödeyecek. Çünkü faturalara evsel atık bedeli de eklenecek MHP'li meclis üyesi Vahit Eryılmaz, İlimtepe'de yenilen kaldırım taşlarının gelişi güzel çevreye bırakıldığını belgeledi, mecliste de "bu taşları kim bıraktı?

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Su faturaları için adım atıldı! Cebi rahatlatan gelişme

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. Gecikme zammı cezalarına da büyük indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...

Su Faturalarında Dev İndirim: Faturalar Tarihe Karışıyor!

Resmi Gazete'de yayınlanan yeni bir kararla birlikte, su faturası ödemelerinde yaşanan zorlukları hafifletmek için önemli bir adım atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan müjdeye göre, su faturası ödemelerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Ayrıntılar haberimizde...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim geldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim yapılacağını müjdeledi. İşte detaylar!

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Yeni bir destek geliyor! Faturalarda %50 indirimi kaçırmayın

Belediyeler aracılığı ile yapılan indirim ve zamlar devamlı gündemde yer alırken o belediye su faturalarında indirim yapma kararı verdi. Yapılan indirimle beraber büyük bir külfet vatandaştan alınmış olacak.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.

Fatura ödeyenler dikkat! Bu kadar parayı anında geri alabilirsiniz

Elektrik, doğalgaz ve su faturalarının yüksek bedellere ulaşmasının ardından vatandaşlar da faturalarda nasıl bir indirim yapabileceğini düşünmeye başladı. Vatandaşları az da olsa rahatlatacak bir haber geldi. İşte konunun detayları...

Su faturalarında indirim fırsatı O belediye zinciri başlattı! Binlerce kişi oh çekecek!

Zorlu yaşam şartlarına destek belediyelerden geliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli hibeler verildi ancak son açıklamalar yerel yönetimlerden geldi. O belediye su faturalarına yüzde 50 indirim yaptı. İşte bütün ayrıntılar...

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

Su kullanılmazsa fatura gelir mi?

Su, elektrik, doğalgaz faturaları 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaştırılır. Peki Su kullanılmazsa fatura gelir mi? İşte detaylar!

Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?

Elektrik, doğalgaz, su faturaları her ay kullanım miktarına göre hanelere belli bir miktar faturalar gelmektedir. Peki “Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?” İşte detaylar!

kocaeli su faturaları Haberi

kocaeli su faturaları

Körfez Belediye Meclisi'nin aldığı kararla yeni yıldan itibaren Körfezliler su faturalarını 6 TL fazla ödeyecek. Çünkü faturalara evsel atık bedeli de eklenecek MHP'li meclis üyesi Vahit Eryılmaz, İlimtepe'de yenilen kaldırım taşlarının gelişi güzel çevreye bırakıldığını belgeledi, mecliste de "bu taşları kim bıraktı?" diye sordu. 

Körfez Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısında, ilçe halkı için önemli ve tepkilere neden olabilecek kararlar oy çokluğuyla alındı. 201 5 yılından itibaren su faturalarına evsel atık ücreti olarak 6 lira ilave edilmesi oy çokluğuyla geçti. Başkan İsnail Baran, bu maddenin geçmemesi halinde kendisine ve meclis üyelerine zimmet çıkabileceğini söyledi. Toplantının başında bir dilekçe veren MHP'li üye Ali Kanbur, daha önceki toplantıda 'hayır' oyu verdikleri maddelerin tutanaklara 'oy birliği' ya da 'çekimser' olarak yansımasına tepki gösterdi. 


Belediyenin kullanmadığı...