05 / 05 / 2024

Kocaeli Suadiye Arslanbey yolu köprü

Kocaeli Suadiye Arslanbey yolu köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirdiği Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak Arslanbey Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli Arslanbey OSB'de 6.6 milyon TL'ye satılık tesis!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, ilçemizde kurulu bulunan asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Arslanbey Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Üniversitesi’nden Kartepe Belediyesi’ne kültürel alan tahsisi!

Kartepe Belediyesi, kültürel anlamda faaliyetlerine katkı sağlayacak yeni bir alana kavuştu. Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Kampüsü yanında bulunan alanı kültürel tesis yapılması amacıyla Kartepe Belediyesi’ne tahsis etti.

Suadiye Köprülü Kavşağı’nın kapasitesi artacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Suadiye Köprülü Kavşağı’nda 12,60 x13 metre ebadında ilave köprü yapımı gerçekleştirecek. Suadiye Köprülü Kavşağı için tek firma teklif verdi.

Kocaeli Suadiye Arslanbey yolu köprü Haberi

Kocaeli Suadiye Arslanbey yolu köprü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde trafiği rahatlatacak projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra dar yol kesimlerini genişleterek trafiğe uygun hale getirecek. Bu kapsamda Kartepe ilçesi Suadiye ve Arslanbey’e ulaşım sağlayan Çepni Caddesi’ndeki kanal üzerine köprü yapılıyor. İkili olarak inşa edilen köprü, caddenin 2x2 olarak kullanılmasında rol alacak.



İKİ KÖPRÜ


Çalışma kapsamında ilk köprünün betonarme uygulamaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İlk köprü dolgu ve asfaltlama çalışmalarının ardından trafiğe açılacak. İkinci köprü çalışmaları ise birinci köprünün hizmete girmesinin hemen ardından başlayacak.


2500 TON ASFALT


Köprü çalışmasında yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt, 2 bin ton plentmiks temel malzeme kullanılmış olacak. Çalışma alanında yaklaşık 300 metre yağmursuyu altyapı uygulaması gerçekleştirildi. Projede elektrik ve aydınlatma da yer alacak.



Kocaeli Büyükşehir...