19 / 05 / 2024

Kocaeli Tavşancıl yeni mesire alanı

Kocaeli Tavşancıl yeni mesire alanı

Kentteki atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde 30 dönüm alan üzerine Yeşil Vadi adıyla mesire alanı oluşturdu.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

TOKİ Kocaeli 2023 projesiyle tek bir ilçeye 520 konut geliyor! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 520 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kocaeli Tavşancıl yeni mesire alanı Haberi

Kocaeli Tavşancıl yeni mesire alanı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeşili vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kentteki atıl alanları değerlendirerek halkın kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde 30 dönüm alan üzerine Yeşil Vadi adıyla mesire alanı oluşturdu. Tavşancıl’ın batısında yer alan vadi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından düzenlenerek hoş bir dinlence yeri haline getirildi.


MESİRE ALANININ İÇİNDEN DERE AKIYOR


İçerisinde küçük bir derenin aktığı Yeşil Vadi, kuş cıvıltıları ve su sesinin eksik olmadığı adeta cennetten bir köşe niteliğinde. Yeşil Vadi’de mangal yerleri, pergolalar ve piknik masaları yer alıyor. Mesire alanının ortasından kıvrıla kıvrıla akan dere üzerinde ahşap küçük köprüler bulunuyor. Yamaçlara kurulan pergolalara çıkmak için ahşap traversten yapılmış merpenler kullanılıyor. Mesire alanın bir yakasında çam ağaçları diğer yakasında meşe ağaçları boy gösteriyor.



BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI


Park Bahçe...