10 / 05 / 2024

kocaeli Tirana Evleri

kocaeli Tirana Evleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin iştiraklerinden Kent Konut'un büyük projelerinden biri olan Kocaeli Tuana Evlerinin 2. Etap inşaat işi ihalesi; dün Kent Konut İhale Salonunda gerçekleştirildi.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Kocaeli Yahya Kaptan Terrace'de fiyatlar artmayacak!

Kocaeli’de inşa edilen Yahya Kaptan Terrace Evleri’nin inşaatı tam gaz devam ediyor. 300 milyon TL'ye hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra projesindeki 95 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri...

kocaeli Tirana Evleri Haberi

kocaeli Tirana Evleri

Tirana Evleri'nin ihalesinde iki teklif geldi. İhaleye katılan firmalar Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortak girişimi ve Haldız İnşaat oldu Kent Konut Genel Müdür Yardımcısı Yasin Akının başkanlığında yürütülen ihalede, İzmit Cedit Mahallesinde bulunan Tuana Evleri 2. Etap inşaatı kat karşılığı yapım işi, satışa sunulacak 604 daire ve hak sahiplerine verilecek olan 137 daire ile birlikte toplam 741 adet dairenin yapım işi iki teklifle değerlendirildi. 


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan inşaatın ihalesinde Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. ve Mustafa Ekşi inşaat ve Yavuz Dekorasyon ortak girişimle teklif verdi. 


YÜZDE BİR FARK VAR 


Projenin tamamının teslim edilmesinin ardından metrekare planına göre paylaşılacak olan konutların inşaat işi için Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. 26 bin 071,75 metrekareye denk gelen oran...