05 / 05 / 2024

Kocaeli TOKİ Evleri

Kocaeli TOKİ Evleri

TOKİ Kocaeli Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ, Kocaeli'de 52 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Kocaeli’de Kandıra projesindeki 50 adet konut ve Arzlı’da bulunan 2 adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri!

TOKİ Kocaeli Kandıra projesindeki 50 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuru!

912 konutluk Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stoklarda bulunan 2 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kocaeli Arızlı 2017 başvuruları ne zaman?

Kocaeli Barbaros'taki 196 konut ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Barbaros Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan konutlara geçmeyi bekleyen vatandaşlara kötü haber geldi. 196 konut bugün ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları yükseliyor!

Kocaeli Dilovası'nda geçtiğimiz yıl temeli atılan TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köseler köyünde yapım çalışmaları başlayan 935 konutun kaba inşaatında önemli mesafeler kat edildi.

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları güvenli hale getirildi!

Güvenlik sıkıntıları yüzünden sık sık şikayetlerin geldiği Kocaeli Arızlı TOKİ Konutları, bir süre önce yeni bir yönetim anlayışıyla tanıştı. TOKİ Arızlı Konutları artık kamera sistemiyle daha güvenli bir hale getirildi.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları kurası çekildi!

Toplamda 272 adet dairenin emeliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek. 272 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli projesinde kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları...

Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan projede 272 adet daire emekliler için satışta. Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Kocaeli TOKİ Evleri Haberi

Kocaeli TOKİ Evleri

TOKİ Kocaeli Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.


Satış işleri Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubelerinden yürütüleceği TOKİ  Çayırova Evleri 'nde daire tipleri  3 oda 1 salon olarak  dizayn edildi.


TOKİ  Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeme yapılıyor.


Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları başvuruları 15 Haziran 2015 - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Kocaeli – Çayırova  TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayın

Kocaeli – Çayırova  TOKİ Evleri satış fiyatları için