03 / 05 / 2024

kocaeli trafo yangın haberleri

kocaeli trafo yangın haberleri

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kocaeli'de yangın çıktı!

Körfez’de 5 katlı bir apartmanın altında bulunan oto yıkama dükkanında yangın çıktı. Yangın nedeniyle oluşan yoğun dumandan etkilenen 2’si çocuk 5 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gebze'de fabrikada yangın meydana geldi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren ağaç entegre fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Tavşanlı köyünde ağaç entegre fabrikasının kurutma bölümünde bantların aşırı ısınması nedeniyle kazanda patlama meydana geldi.

İzmit'te trafo yangını!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Kocaeli Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı!

Yaklaşık 20 yıldır Yuvacık Barajı’nın üzerinde kamping, piknik alanları ve restoranıyla hizmet veren Karaaslan Tesisleri’nde yangın çıktı. Tesisin yalnızca restoran mutfağında zarar oluşmasına sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmadı

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

Kocaeli'de galvaniz fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli 'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi 'ndeki galvaniz fabrikasının arıtma tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Gebze'de fabrika yangını!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangını, İstanbul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerden gelen ekipler söndürdü.

Kocaeli'nde fabrika yangını çıktı!

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren galvaniz fabrikasında çıkan ve daha sonra mobilya deposuna sıçrayan yangın kontrol altına alındı Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikteki mobilya deposuna sıçradı.

kocaeli trafo yangın haberleri Haberi

kocaeli trafo yangın haberleri


İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bosna Sokak’ta bulunan bir elektrik trafosunda yangın çıktı. Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, kaçak elektrik kullanımından kaynaklı trafoya aşırı yüklenme olduğunu bu nedenle de yangın çıktığını ileri sürdü. Elektrikli soba kullanımının kış aylarında artması nedeniyle son zamanlarda çıkan trafo yangınları kaçak elektrik kullanımıyla ilgili iddiaları da gündeme taşıdı. Yangının söndürülmesiyle mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı


Manşet...